AIV Industries: partner voor zowel process als utility piping

AIV Industries is een familiebedrijf, gespecialiseerd in industrial piping. De onderneming werd opgericht in 1999 door vader Christ Vergote en bevindt zich sinds 2005 in de industriezone van Oostnieuwkerke.

Intussen wordt het bedrijf geleid door dochter Isabelle en schoonzoon Brecht en heeft het bedrijf al heel wat succesvolle realisaties op zijn naam staan. Maar oprichter Christ heeft nog steeds een adviserende rol binnen de firma en zet zijn jarenlange expertise in waar nodig.

AIV is jouw ideale partner voor zowel process als utility piping. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren allerlei leidingen voor o.a. stoom, gassen, vloeistoffen en chemicaliën.

Al onze projecten worden uitgevoerd in overeenstemming met de Europese PED-richtlijn m.b.t. CE-overeenstemming van drukapparatuur, die sinds enkele jaren van kracht is.

Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange expertise spelen we bij AIV INDUSTRIES perfect in op de nieuwste technieken en voorschriften.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij zijn VCA gecertificeerd. Wij hebben bij iedere opdracht aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu, zowel binnen AIV als bij onze opdrachtgevers.

Flexibiliteit troef

Onze klanten appreciëren ons omwille van onze flexibliteit. Wij gaan steeds tot het uiterste om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Familiale sfeer

Wij voeren steeds alle opdrachten uit met een hecht team van ervaren mensen. Zaakvoerster Isabelle Vergote is nauw betrokken bij alle projecten.

Goed opgeleide medewerkers

Wij laten niks aan het toeval over en daarom werken wij enkel met gecertificeerde medewerkers, voorzien van goed uitgeruste gereedschapskoffers.

TOP